Palvelut

 • Kotisivut

  Olemme toteuttaneet kymmeniä sivustoja muutaman vuoden kuluessa. Tavoitteena on aina luoda selkeä kokonaisuus, jossa sisältö ja ulkoasu mukautuvat aina päämäärän mukaan. Tällä hetkellä valtaosa nettiliikeenteestä tapahtuu jo mobiililaitteilla tai kannettavilla koneilla, joten on tärkeää, että sivusto sopeutuu jokaiselle näytön leveydelle.

  nopeasti ja laadukkaasti
 • Responsiivisuus

  Maailma on muuttunut kymmennessä vuodessa paljon ja siksi myös nettisivujen toteutus on hiukan muuttunut. Ennen sivut suunniteltiin tiettyyn leveyteen, joka sopi kannettaville tietokoneille ja pöytäkoneille. Nykyisin tämä ei kuitenkaan päde. Responsiivisuudella taataan hyvä käytettävyys jokaiselle.

  käytettävyys, selkeys
 • Sisällön hallinta

  Monet haluavat muokata tekstejä, lisätä kuvia ja uutisia sivustolle itsenäisesti. Tämä onnistuu helposti WordPress-hallintaohjelmalla, jonka pohjalle teemme verkkosivustot. WordPress on maailmassa eniten käytetty vapaan lähdekoodin alusta, jota sadat aktiiviset päivittävät ja kehittävät koko ajan. WordPress on varma valinta aloittelevallekin käyttäjälle.

  wordpress
 • Sisällön tuotanto

  Sivuston sisällön tuottamisessa autamme muun muossa tekstien kehittämisessä ja kuvien muokkaamisessa. Ei siis pidä olla huolissaan, jos tekstit ja kuvat eivät ole täysin valmiina. Viimeistellään ne yhdessä.

  kuvat ja tekstit
 • Webhotellit, domainit ym.

  Monen vuoden kokemus eri webhotelliyritysten kanssa työskentelystä ja kommunikoinnista takaa jouhevan asioinnin heidän kanssaan. Webhotelliyrityksistä tuttuja ovat mm. Nebula, Nordic Web Hotel, Nettihotelli, Louhi, Int2000, Suomen Hostingpalvelu. Eniten olemme käyttäneet Nordic Webhotelia. Domainin hankinta on helppo hoitaa myös asiakkaan itse.

  webhotellit edullisesti
 • Yksilöllisyys

  AIna tahtoo olla niin, että sivustot näyttävät suht samoilta tietyllä ajanjaksolla. Näinhän se on, että trendejä tulee ja menee. Nyt on muodissa tilava layout, käytetään isoja fontteja ja tuodaan esiin tärkeimpiä asioita. Lisäksi integrointi SoMe:en on tärkeä osa tämän hetken toimintaa.

  integrointi, SOME

Yrityspalvelu Mäkeläinen, Loimaa

2407754-7
Turuntie 13 A7
32200 LOIMAA
040 8240 326

Kysy tarjous »